Tuesday, June 06, 2006

Coming home now

Δυστυχώς για λόγους προσωπικούς και συνθήκες που αφορούσαν άμεσα την ιστορία δεν μπόρεσα τον τελευταίο μήνα να προσθέσω κανένα κείμενο. Δεν σας κρύβω πως κάποιες στιγμές θέλησα να σβήσω το μπλόγκ αυτό σα να μην υπήρξε ποτέ αλλά πλέον έχω μάθει πως η προσπάθεια να διαγράψεις το παρελθόν είναι η μεγαλύτερη χίμαιρα.
Τα γιατί θα τα εξηγήσω στη πορεία, όταν έλθει η ώρα. Προς το παρόν, μέχρι την Πέμπτη το βραδάκι η ιστορία θα συνεχιστεί. Ελπίζω να επανέλθουν οι φυσιολογικοί και ταχύτεροι ρυθμοί στο μπλόγκ. Δεν σας δίνω υποσχέσεις γιατί ήδη δεν τις κράτησα δυο φορές.
Δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσω. Εσείς ξέρετε γιατί.

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Σημασια εχει οτι εισαι καλα. καλως ηρθες και παλι. περημενω με αγωνια τη συνεχεια. να'σαι παντα καλα

5:55 PM  
Blogger Chaca-Khan said...

Ωραία-ωραία..

6:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

an pistevis oti ekanes lathos me ti dimosievsi, mporis na tin stamatisis. An ke petheno na matho ti sinexia giati grafis me tropo pu trava endiaferon, den nomizo na iparxi ute enas pu tha se katigorisi an telika apofasisis na min sinexisis na grafis. kane avto pu niothis sosto pros esena ke tus allus sisxetizomenus me tin istoria giati ine krima na to metaniosis argotera, oti ke na ine avto.

3:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

welcome back, mazi sou eimaste outos i allos

5:26 AM  
Blogger Chrisa said...

Σκεφτόμουν αυτές τις μέρες που δεν γράφεις... και σε συνδυασμό με το ότι ο Λάζαρος ξέρει για το blog, πως αυτά που έγραφες τις τελευταίες φορές ήταν πολύ βαρία και δεν θα ήθελε ο Λάζαρος να δημοσιευτούν... όμως το θέμα δεν είναι να γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν αλλά να το κουβαλάμε έχοντας το πυξίδα σε αυτά που πρόκειτα να κάνουμε!!
Σούζυ μου περιμένω με αγωνία την συνέχεια και σε περίπτωση που δεν την συνεχίσεις να ξέρεις πως σε ευχαριστω έτσι και αλλιώς έστω και αν δεν θα μάθω ποτέ το "Happy End"!!

6:07 AM  
Blogger ThinkaGeek said...

ainte despinis kai anisixisame .... zitw oeo eoeo

5:19 AM  
Blogger iLi said...

opws leei kai i eratw simasia exei oti eisai kala..arxisame na skeftomaste oti se eixe apagagei o Lazaros. :) To parelthon sou eisai esy an prospatheis na to sviseis einai san na theleis na diagrapseis ton eayto sou..Na petaniwneis mono gia afta pou den ekanes oxi gia afta pou kaneis.

5:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

This is very interesting site...
digital consumer appliances online instantly credit report business answering service recreational vehicle insurance female phentermine

7:04 PM  

Post a Comment

<< Home